תינוקת בת 3 חודשים-עזרה דחופה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

21/02/2012 | 18:50 | מאת: אנג'ל

שלום, אשמח לקבל עזרה דחופה. התינוקת שלי בת שלושה חודשים ושבוע. עד לפני כשבועיים הנקה מלאה. בחודש הראשון עלתה יפה מאוד בערך 1 קילו, בחודש השני קצת פחות טוב בערך 650 גרם. בשבועיים האחרונים התחלתי איתה תחליף חלב-אין לה בעיה עם הבקבוק, אבל היא לא אוכלת מספיק במהלך היום, בימים האחרונים עשיתי רישום כמויות שהיא אוכלת ויצא שביום היא אוכלת 300-400 מ"ל ביום וזה לפי המלצת אחות טיפת חלב שאמרה לי לתת לה כל הזמן בקבוק לא להסתכל על השעון כל שעה שעתיים לתת לה לאכול ועדיין הכמות היומית לט עלתה. (לפי המשקל שלה שפעם אחרונה בדקתי בגיל חודשיים בערך היה 5 קילו) ז"א שלפי משקל היא צריכה לאכול בסביבות 800 מ"ל. היא לא אוכלת אפילו חצי מהכמות שהיא צריכה לאכול וזה קצת מלחיץ. במהלך היום היא גל לא ישנה מספיק-תנומות של 30-45 דקות כל פעם, נראה לי שההזנה משפיעה על השינה שלה במהלך היום. אציין שבלילה היא ישנה יחסית יפה, קשה לה מאוד להירדם לפני שינת לילה בוכה הרבה ובסוף נרדמת בסביבות 12:30-1:30 בלילה מתועררת להאכלה ראשונה בסביבות 7 בבוקר. אני פשוט מתוסכלת שהיא לא אוכלת מספיק ולא ישנה טוב אשמח לעזרה דחופה תודה רבה. אנג'ל

ראשית מי אמר שצריכה לאכול 800 סמ"ק לא נכון שנית תאכילי אותה כל 3 שעות בלי לחץ כמה אוכלת אוכלת ולאחר שבועיים תשקלי אותה ולא לפני עם תמ"ל הם אוכלים פחות מאשר בהנקה כי חלב אם מתעכל באופן יותר מהיר מאשר תמ"ל ולכן את לא צריכה להשוות

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים