תזונת תינוק בן חמישה וחצי חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

21/02/2012 | 11:17 | מאת: יעל

שלום, בני בן 5 וחצי חודשים, אחוזון 50 במשקל באופן עקבי. הילד מסרב לאכול בקבוק (תמ"ל או חלב שאוב), ולכן עברנו לתזונת מוצקים במשך היום אצל המטפלת - ארוחת פירות וארוחת ירקות (מוצקים אוכל יפה מאד. שאר היום יונק. שאלתי היא: 1) האם מעבר בשלב זה לארוחות שלמות של מוצקים הוא בעיתי 2) שקלנו להוסיף ארוחת דייסה (ע"ב תמ"ל) כדי לאפשר לי לחזור למשרה מלאה. האם זה לא יותר מדי בשלב זה?

מכוון שאת מניקה ,הוא מקבל את החלב ולכן 2 ארוחות מוצקות וארוחת דייסה על בסיס חלב אם שאוב והנקות זה בסדר גמור בדרך כלל מתחילים ארוחות מוצקות בגיל 6 חודשים ומכוון שהתחלת וגם הוא קרוב לגיל חצי שנה תמשיכי

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים