הנקה ושאיבה 10 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

15/02/2012 | 06:07 | מאת: מיטל

בני בן 10 וחצי חודשים, יונק באופן מלא, ללא תמ"ל מגיל 6 חודשים אוכל מוצקים בהנאה רבה. הוא עולה במשקל ומתפתח היטב. מאז שנכנס לגן בגיל חצי שנה אני שולחת חלב שאוב, בנוסף להנקה בבוקר, בערב ולפני השינה. אני מעוניינת להפחית את כמות הבקבוקים שאני שולחת לגן לבקבוק אחד של 120 סמק, אבל הגננת טוענת שהוא רוצה בקבוק נוסף ובוכה כשהוא רואה ששאר הילדים מקבלים בקבוק. אין לי מספיק חלב כדי לשאוב יותר מבקבוק אחד ביום, ואני חושבת שהוא כבר מספיק גדול כדי לצמצם את הבקבוקים שצורך בגן לאחד ואפילו לוותר לגמרי. איך עושים את זה? האם לתת בקבוק נוסף עם חלב שקדים? או להוסיף לבקבוק השאוב כפית דייסה?

חלב שקדים לא מתאים כי הערך התזונתי נמוך מאוד אם יש בעייה של בקבוק את צריכה להוסיף בקבוק תמ"ל 1 אבל קודם תנסי כפי שכתבת כפית ד ייסה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים