תפריט תינוקת בת 8 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

07/02/2012 | 16:46 | מאת: ציפי

שלום רב, הבת שלי בת 8 חודשים ויוצא שהיא אוכלת רק 4 ארוחות ביום. בבוקר כשהיא מתעוררת בערך בשמונה וחצי מטרנה 180 מ?ל, בסביבות 12:30 פירות - שילוב של שני סוגי פירות + אבוקדו או טחינה, לקראת חמש היא אוכלת מרק שמורכב מעוף או הודו, ירקות ופחמימה כמו קוואקר או סולת או אורז, ובש ונה וחצי בערך היא אוכלת מטרנה שוב הפעם משתדלת שזה יהיה 240 מ?ל. בין לבין היא ישנה (חוץ מבין חמש לשמונה) ואני לא רואה איפה אני יכולה לקצץ לה בשינה כדי להכניס עוד ארוחה. לא שקלתי אותה עדיין בטיפת חלב (יש לנו תור כשתהיה בת 9 חודשים), אבל היא נראית טוב ו ראה לי שהיא עולה במשקל. זה נשמע לכם בסדר?

07/02/2012 | 16:54 | מאת: ציפי

רק הבהרה.. כשכתבתי שהיא ישנה בין לבין - התכוונתי בין שעה לשעתיים. כל שאר הזמן היא פעילה - יוצאת לטיול, משחקת וכו?.

תשקלי אותה וכל עוד שעולה במשקל בסדר גמור

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים