בת חצי שנה ומעכלת רק חלב אם

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

05/02/2012 | 14:28 | מאת: אמא מודאגת

שלום, ביתי בת חצי שנה, עד עכשיו היא אכלה רק חלב אם. בניסיון לתת לה פורמולות (גם סימילאק וגם מטרנה) היא פולטת את כל המנות. במזון מוצק, הסכימה לקחת טעימות קטנות של מאכלים בנפרד, אך במרק, בכמות גדולה יותר, הקיאה 6-7 פעמים רצוף (זה קרה פעמיים) ומאז הפסקנו לתת לה מוצקים. מה יכולה להיות הבעיה? האם היא רגישה לחלב פרה? האם הקיבה שלה לא מוכנה למוצקים? מה לעשות? תודה....

קודם כל תתחילי עם המזונות המשלימים תתחילי בהדרגה קודם כל כמה כפיות של מרק עם עוף כמה ימים ותתקדמי כל כמה ימים בכמה כפיות ואם אוכלת 100 גרם יפה ולאחר מכן עם פירות אותו דבר כמה כפיות על תשכחי לעשות הפסבה של 3 שעות לאחר הנקה בקשר לתמ"ל אם פולטת יתכן שרגישה ואת צריכה להתייעץ עם הרופא

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים