בת 8 חודשים כמעט ולא אוכלת

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

05/02/2012 | 13:54 | מאת: צאלה

שלום, בתי בת 8 חודשים, נמצאת במשך היום בגן פרטי, רק יונקת לא מוכנה לקחת בקבוק, בזמן שהיא שוהה בגן מקבלת פירות וירקות ועוף וכו' אך מוכנה להכניס לפה רק מספר כפיות. שותה מים מכוס- מס' לגימות. היתה באחוזון 25 ועכשיו היא באחוזון 3 ולדעתי עדיין במגמת ירידה. מה אפשר לעשות? רופאת הילדים שלה המצליה כרגע להעשיר את האוכל בשמן, אבל אני חוששת שזה יפגע בהתפתחות המוחית/מוטורית שלה. תודה

תנסי דייסה על בסיס חלב שאוב או תמ"ל עם דייסה ותני בכפית או ארוחת מרק שוב ואפשר להעשיר את הפירות עם אבוקדו או ו שקדייה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים