תזונת תינוק בו שמונה וחצי חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

04/02/2012 | 21:19 | מאת: מעיין

שלום רב, בני בן שמונה וחצי חודשים, עד היום היה אוכל 180 מ"ל תמ"ל צמחי [אלרגי לחלבון החלב] בבוקר [בסביבות 7], פירות טחונים בתשע וחצי- עשר ירקות עם קציצה באחת, 180 מ"ל תמ"ל בשלוש וחצי ושוב 180 מ"ל תמ"ל עם כפית דייסת אורז בשעה שבע לפני השינה. במהלך הלילה מתעורר בדר"כ פעם אחת לאכול 12 מ"ל תמ"ל. ביום שישי התגלה לנו כי הוא ככל הנראה אלרגי גם לחלבון סויה וקיבלנו תמ"ל בשם נוטרמיגן. כידוע, זהו תמ"ל עם ריח וטעם נוראיים. ברצוני להחליף לו את ארוחת התמ"ל שניתנת לו במהלך היום בארוחה של מוצקים ]עדיין לא יצאו לו כלל שיניים]. אודה להמלצות מה כדאי לתת. תודה.

קודם כל תרגילי אותו לנוטרמיגן כי אין ברירה והוא צריך 3 מנות ליום בנוסף אפשר אבוקדו . או קציצה מפוררת עם תפו,א מרוך בקשר לארוחה את יכולה לתת שוב ארוחה בשרית

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים