חשיפת תינוק עם סיכוי לצליאק לגלוטן

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

02/02/2012 | 22:09 | מאת: יערה

שלום, בתי בת 4 חודשים ואני מתחילה בקרוב עם טעימות של מוצקים. לאח של בעלי ולבן שלו יש צליאק ולכן סיכוי ביתי לחלות במחלה עולים (למיטב ידיעתי). בעלי והוריו נבדקו ואינם חולים. אני יודעת שבעבר הייתה הנחייה לחכות עם חשיפה לגלוטן עד לגיל שנה. מתי כדאי להתחיל לחשוף אותה? תודה מראש, יערה

אם את מניקה גיל 4 חודשים עד גיל 6 חודשים הוא חלון הזדמנות לחשוף אותה לגלוטן (ההנקה מגנה ),כמובן שאם את לא מסכימה את יכולה לחסוף אותהבגיל שנה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים