תחליף סידן

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

01/02/2012 | 20:23 | מאת: חנה

שלום בתי אלרגית לחלב בהמלצת תזונאית שניתנה בעבר אנו נותנים קלצ'יציו (תחליפים אחרים נדחו ע"י הילדה). מאז עברו כמה שנים, רציתי לשאול האם הקלציציו מתאים לילדים , לפי הכיתוב מכיל מלבד הקלציום ויטמין D3 400 יב"ל , סורביטול, אספרטם, מגנזיום סיטראט. הילדה בת 9 לוקח טבליה אחת של 500 מ"ג ליום, בשעות הערב. בנוסף רציתי לשאול האם תלונות על בחילה שמגיעות בעיקר בשעות הערב יכולות להיות קשורות לקלציצ'יו (ההנחה שלנו שמדובר בעיקר בעייפות) תודה

02/02/2012 | 16:25 | מאת: ד"ר בתיה וייס

התרופה מתאימה לילדים. אולם, אם נוטלת מס' שנים כדאי לבצע איסוף שתן 24 שעות לסידן. כמו כן לנסות מקורות תזונתיים נוספים לסידן.

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים