חלב אורז

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

01/02/2012 | 14:41 | מאת: אמאלה

הי אמא של בעלי אמרה שבאירופה נהגו להכין בבית חלב אורז (מורכב מאורז חום ומים) ועם החלב הזה להסמיך דייסות או מחיות אחרות לתינוקות, במיוחד לתינוקות רזים כדי לתת תוספת קלורית. האם מוכר לך משהו כזה והאם זה מומלץ/ מסוכן? התינוקת שלי בת 7 חודשים ונמצאת באחוזון נמוך

בעבר לא היו דייסות נמסות ולכן בשלו אורז או סולת על בסיס מים ,מכוון שקיימות דייסות נמסות את יכולה להוסיף בתמ"ל החלב אורז שנמצא ברשתות השיווק הערך התזונתי ירוד ולכן אין לתת לתינוקת בת 7 חודשים

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים