תזונת תינוקת בת חצי שנה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

25/01/2012 | 14:35 | מאת: גילה

שלום, בתי בת כחצי שנה ( חמישה חודשים ו3 שבועות). שוקלת 5.700ק"ג. בשבועיים האחרונים היא עלתה 50 גר בלבד מדי שבוע. אני מאד מוטרדת. עד לאחרונה קיבלה הנקה מלאה ( למעט בקבוק סימילאק מדי יומיים - שלושה) טעימות מפירות וירקות החל גיל 4 חודשים ועלתה במשקל יפה לאחוזון שלה. בשבועיים האחרונים ירדתי להנקה חלקית לקראת חזרה לעבודה. במקביל אני נותנת דייסה (כ 60 מל ביום) , אבוקדו + חמאה (אוכלת מס' כפיות ) וכ 60 מל ביום תמ"ל ( אני מנסה לתת לה יותר בקבוקי תחליף חלב אך היא לא מסכימה ואוכלת מעט ). נדמה לי שהיא לא אוכלת מספיק ואי העלייה במשקל מחזקת זאת. מה עלי לעשות ? מה התפריט היומי התקין אותו היא אמורה לאכול (כמה בקבוקי תמ"ל ביום ואיזו כמות בכל האכלה? ). ניסיתי לקבוע תור לדיאטנית אולם היא יכולה לקבל רק עוד 3 שבועות ובינתיים אני חוששת לאבד זמן יקר. אודה להמלצתכם הדחופה!! תודה!!

תנסי לעלות את הכמות התמ"ל ל120 סמ"ק ואם לא הולך תכניסי דייסת קורנפלור1-2 כפיות דייסה בגיל הזה עדיין צריכים 4 בקבוקים של תמ"ל בבוקר בקבוק תמ"ל פירות ארוחה בשרית ארוחת ביניים: קצת אבוקדו ובקבוק תמ"ל ארוחת ערב :בקבוק תמ"ל ואם מתעוררת בליילה עוד בקבוק תמ"ל

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים