מרקם מזון לגיל 11 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

23/01/2012 | 07:50 | מאת: רלי

הבן שלי מוכן לאכול רק אוכל במרקם חלק האם זה בסדר ועוד משהו נוסף הוא לא מוכן לאכול בעצמו הוא נגעל מהמגע של הואכל מוכן לאכול ולהחזיק רק בסקויט מה עלי לעשות

,תנסי להתקדם איתו לעט ובהדרגה למשל נסי כמה כפיות של קוטג או חומוס וכל יום תעלי את הכמות או גלידת עוגיות או תפו"א מהוך אבל לא חלק לגמרי יתכן שיש לו תחושדתיות יתר ולכן נגעל מיכל מיני מרקמים,תבדקי ותתייעצי עם הרופא ילדים שלו ,יתכן שאת צריכה יעוץ אצל מרפאה בעיסוק מומחת לילדים

24/01/2012 | 05:03 | מאת: רלי

מה זה תחושדדתיות

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים