תפריט גיל 6 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

20/01/2012 | 12:16 | מאת: מיה א

שלום, הבן שלי עוד שבועיים בן 6 חודשים. כבר מספר שבועות שאנחנו נותנים לו טעימות כנדרש. אני לא יודעת איך אמור להיות התפריט שלו מגיל 6 חודשים, מתי לתת פירות? מתי ירקות או מרק? על איזה בקבוקים לוותר? יש לציין שהוא אוכל 5 בקבוקים ביום של 180 כולל בקבוק אחד באמצע הלילה. מה מותר לתת ומה אסור? בקיצור קצת מבולבלת, האם ניתן לקבל תפריט לדוגמא? תודה רבה

בגיל חצי שנה הוא אמור לאכול 2 ארוחות בבוקר בקבוק תמ"ל לאחר מכן פירות כמו חצי אגס וחצי בננה ו30 סמ"ק של מיץ תפוזים לאחר 3 שעות תני לו ארוחה בשרית חתיחת עוף עם תפו"א קטן ורבע גזר ורבע קישוא לבשל ולטחון לאחר 4 שעות בקבוק תמ"ל ולאחר מכן שוב בקבוק תמ"ל ושוב מתעורר בליילה בקבוק תמ"ל

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים