ירקות כתומים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

15/01/2012 | 13:04 | מאת: קרן

שלום רב, הבן שלי בן 5 וחצי חודשים. התחלתי לתת לו מוצקים טעימות כבר בגיל 4 חודשים ועכשיו אני נותת לו ארוחה אחת מלאה ביום של מוצקים או פירות או ירקות כשכבר בדקתי כל אחד מהם בניפרד. השאלה שלי היא האם ניתן לשלב במרק אחד 3 סוגים של ירקות כתומים דלעת,בטטה וגזר? בנוסף אני שמה במרק קישוא,תפוח אדמה ובצל. כבר האכלתי אותו כמה פעמים במרק כזה והוא עיכל זאת טוב,רק שאני לא בטוחה אם זה בסדר לשלב את שלושת הירקות הכתומים במרק אחד. אודה לכם אם תוכלו לתת לי תשובה בהקדם תודה רבה ושבוע טוב

את יכולה לתת 3 ירקות כתומים במרק אבל תגווני מכוון שאם תיתני רק כתומים העור של התינוק עלול להיות כתום ולכן למשל שימי קישוא ,גזר ודלעת או בטטה וקישוא ודלעת וכו...

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים