הילד מסרב לאכול

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

14/01/2012 | 22:23 | מאת: איילה

שלום לכולם בני בןשנתיים וארבע חודשים.הוא סרבן אוכל כל אוכל ,להוציא את המטרנה.בעבר כשהיה בן ארבע חודשים התברר שהוא אלרגי לחלב ולביצים.הוא אכל רק נאוקייט עד גיל שנה בכמויות קטנות.כמו כן אכל מעט פירות ומרק טחון. תמיד היה חסר במשקל.בגיל שנה וקצת בדקנו שוב אלרגיה לחלב ואז הבדיקה יצאה שלילית.התחלתי להעביר אותו למטרנה וכשהוא התרגל ואהב {לקח מספר חודשים}הכפלתי את כמות האבקה כך שהחלב יהיה יותר סמיך ועשיר בקלוריות. אכן זה עשה את העבודה .הילד עלה במשקל אך מסרב לאכול אוכל רגיל.ואפילו נרתע כשמגישים לו את האוכל. אני לא יודעת מה לעשות עבורו .ניסיתי את הארוחה המשותפת,הגדלתי את טווח זמני הארוחות בתקווה שירעב.אבל הילד לא מתעניין ואין לו כל עניין באוכל.לציין שהוא בריא,אנרגטי וחכם להפליא. אודה לעצתכם

קודם כל את חייבת להכין מטרנה לפי הוראות היצרן ולא להכפיל את הכמות האבקה ,את צריכה לתת בקבוק תמ"ל בבוקר ובקבוק תמ"ל בערב ובין אין יותר תמ"ל ולהכין 3 ארוחות קטנות של אוכל ולא חלב בהתחלה לא ירצה לאכול ויתכן שיואכל כמות קטנה את צקריכה להחזיק מעמד כי יתכן שלא ירצה לאכול בלבד הבקבוק בוקר וערב אם תיראי שאת לא מצליחה את צריכה לקבוע תור במרפאת להפרעות אכילה לגיל הרך באחת הביתי חולים בארץ על מנת שיעזרו לך לעשות את השינוי

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים