מס האכלות ביממה לתינוק

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

11/01/2012 | 13:20 | מאת: איילה

שלום רב! כמה פעמים צריך לאכול (תמ"ל) תינוק בן 4 חודשים ששוקל 7200 משקל לידה היה 3600 כרגע אוכל בין 180 ל 200 והאם זה בסדר שהוא התחיללישון מ 21 בערב עד 6-7 בבוקר ללא אוכל כלומר מפספס ארוחה חמישית

כל עוד שעולה במשקל לפי עקומה שלו זה בסדר הוא הכפיל את משקלו לפני גיל חצי שנה לא כל תינוק בגיל הזה אוכל 5-6 ארוחות ביום תלוי בנפח ,לפעמים הם אוכלים פחות בקבוקים בנפח יותר גדול

17/01/2012 | 14:32 | מאת: תמי

התינוק שלי בן חודשיים (מחר) וכבר מזמן לא מתעורר בלילה. ז"א אוכל בשעה 9 בערב וקם בשעה 6 בבוקר לאכול . אז נראה לי זה בסדר גמור . (למרות שאינני רופאה )

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים