התמודדות רגשית

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

09/01/2012 | 10:54 | מאת: שנהב

בני בן 7 סובל מהשמנת יתר.ילדים בביהס מקניטים וקוראים לו בשמות גנאי.כיצד עלי לכוון אותו להתמודד מולם ומה להשיב להם.ללא קשר לזה אני בקשר עם דיאטנית ומעודדת אצלו פעילות גופנית.אבל כרגע הבטחון העצמי שלו נפגע ומאוד הייתי רוצה לעזור לו .אודה ליעוץ מקצועי.

אני מציעה שתדברי עם המחנכת שאולי שגדיש שיחה בכיתה על כבוד בין הילדים ולא משנה את הגודל או מראה חיצוני ... את במגביל צריכה לחזק את ערך עצמי שלו למשל בטחום שהוא מאוד טוב בו(ציור .או משחק או חוג אחר ... ) כבובן גם לעודד אותו לעשות ספורט עם הזמן לעט לעט הוא ירגיש יותר "חזק " ובטוח

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים