TRIO GUARD KIDS

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

05/01/2012 | 21:16 | מאת: אנה

שלום. יש לי ילד אסמטי בן שנתיים וחצי - נוטל משאפים באופן קבוע מדי יום וחולה יחסית הרבה בחורף - אינהלציות עם תרופות מכל הסוגים וכדומה. בנוסף, הוא ניזון מאוכל מאוד לא מגוון - שניצל, אורז, פתיתים, בננה, תפוח וביצה.לא אוכל ירקות בכלל. עד לא מזמן נטל ברזל וכעת בדיקות הדם שלו ניראות בסדר כך שבינתיים הופסק הברזל. רופאת המשפחה המליצה על נטילת TRIO GUARD KIDS בטענה שהן טובות לו להשלמת תזונה וכן מעוררות מאוד תאבון. אני מבקשת לדעת חוות דעתכם בנוגע לטענה האחרונה הנוגעת לשיפור התאבון. תודה.

הוא תוסף מזון שמכיל אומגה 3 ואומגה 9 כלומר שמן דגים ילד בררן שלא אוכל מגוון זקוק למולטיויטמין ולכן לדעתי את יכולה לתת קידי פרמטון להתחיל בכפית ליום חסרים תרכישי ויטמינים בביתי מרקחת בצורת סירופ או טיפות ולכן לדעתי יש רק קידי בצורת סירופ או כמובן מולטיויטמין אחר

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים