תזונה 10 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

05/01/2012 | 16:24 | מאת: שני

שלום רב! בני בשבוע הבא בן 10 חודשים ורציתי לעשות קצת סדר: כמה ארוחות רצוי לאכול בגיל הזה? כמה ארוחות מוצקים וכמה תמ?ל? מה הכמויות של תמ?ל ושל המוצקים? האם כדאי לתת דגים כגון סלומון או בשר בקר? דרך אגב אני עדיין טוחנת לו את המרק ואת הפירות ונותנת לו עם כפית. האם להמשיך כך או להתחיל לתת פירות מעוכים גס/ ירקות מעוכים? תודה רבה

בגיל הזה אוכלים בדרך כלל 5 ארוחות : תמ"ל בוקר ותמ"ל בערב ארוחת ביניים: חציפרי ואפשר להוסיף חצי יוגורט בצוהריים ארוחה בשרית (אפשר בקר ,דגים בגיל שנה וחודשיים ) וארוחת ביניים חצי פרי וחתי יוגורט ולפני הבקבוק בערב קצת אבוקדו ואפשר לבהוסיף תפו"א או גבינה ופנים של עגבניות לדוגמא את צריכה להתקדם עם מרקם טחון גס ואפשר למוך לדוגמא בננה או תפו"א וכו ...

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים