תזונה לתינוק בן 10 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

30/12/2011 | 19:49 | מאת: אפרת

שלום, בני בן 10 חודשים, מתפתח יפה ועולה במשקל על אחוזון 25 פחות או יותר. התפריט היומי שלו הוא: 6:00- בקבוק מטרנה 180 8:00- פירות (בננה אחת + תפוח אחד + אגס אחד + 2 כפיות שקדיה/טחינה) 11:00- מרק (ירקות, הודו, עדשים אדומות) כמות של מצקת גדושה (המרק יחסית סמיך) 13:30- בקבוק מטרנה 150-180 16:00- יוגורט 3% 200 מ"ל 17:45- משתנה- פרוסה עם חומוס או חצי ביצה עם גבינה או אבוקדו וכו' בכל מקרה הוא לא אוכל הרבה בארוחה הזו 18:45- בקבוק מטרנה 240 לילה - לפעמים עוד בקבוק מטרנה 180 רציתי לשאול מספר שאלות: 1. האם התפריט הזה בסדר? האם הכמויות של הפירות, המרק וכל שאר האוכל המוצק מספיקות? 2. האם ניתן לתת הודו במרק כל יום? 3. כמה ביצים אפשר לתת בגיל הזה בשבוע? 4. כמה מים אפשר לתת ביום? אשמח לתשובותיכם, תודה רבה, אפרת. כמויות

התפריט בסדר גמור את יכולה לתת הודו כל יום ,המנה בגיל הזה היא 30 גרם את יכולה לתת כל יום ביצה בקשר למים את יכולה לתת מים לאחר ארוחת פירות,מרק ויוגורטוחוץ מזה הוא מקבל תמ"ל על בסיס מים גם

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים