תינוקת בת 4.5 חודשים שלא אוכלת

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

28/12/2011 | 09:26 | מאת: דריה ב

שלום הילדה שלי בת 4.5 חודשים,אוכלת רק מטרנה ודייסה. הפסקתי להניק לפני חצי חודש הייתי משלבת הנקה ומטרנה. היא שוקלת 5.400 גרם בערך והעלתה רק 400 גרם בחודש האחרון, אני מודאגת כי היא אוכלת כל פעם לא יותר מ60 גרם כל שעה בערך או שעתיים ובמהלך השעתיים גם אוכלת 20 30 גרם בין "הארוחות" זה לא ניראה לי נורמלי שתינוקת בגילה אוכלת כה מעט וגם עכשיו היא התחילה לקום כל שעתיים בלילה שזה משהו שלא היה פעם. אני רואה שזה גורם לה אי שקט מה עליי לעשות? הייתי אצל רופא ילדים הוא אמר שהכל בסדר שהילדה ערנית וחייכנית אך עדיין איני רגועה אנא עיזרו לי!

28/12/2011 | 09:39 | מאת: דריה ב

נ.ב כרגע החלטתי לא לתת טעימות כדי לא לבלבל אותה עד שתתרגל לדייסה. וחשוב לי לציין שתמיד היא עלתה באחוזון נמוך ואני ובעלי שנינו רזים ולא אכלנו טוב בילדותינו וגם עכשיו

תאכילי אותה כל 3 שעות ולא כל שעה או כל שעתיים בארוחות הראשונות יתכן שתוכל 60 סמ"ק אבל אם לאחר מכן תחכי 3 שעות היא תתחיל לעלות נפחים ,תכניסי מעט דייסה באוכל ,תנסי בלי דייסה אפילו

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים