פדיאשור

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

27/12/2011 | 14:35 | מאת: אימא

שלום רב, הבן שלי אוכל רגיל, הבעיה שהוא לא אוהב לצרוך בשר. במשך כמה חודשים אני נותנת לו את המשקה מטרנה ביג במקום שוקו רגיל שהוא מאוד אוהב. ראיתי שהופיע מוצר חדש פדיאשור. האם ניתן לתת לו במקום מטרנה ביג? הבן שלי בן שנתיים ו8

28/12/2011 | 11:28 | מאת: שרון

גם לי יש ילד בעייתי ובדקתי את זה, הפדיאשור מכיל פי שניים קלוריות מהביג (אחוזים גבוהים של שומן) ומחירו- מופקע! לדעתי מתאים לשימוש רק לאחר התייעצות עם רופא, כי זה לא הגיוני לתת משקה וניל כל כך משמין... אני נשארת עם הביג.

הפדיאשור קומפלט הוא תכשיר מיועד לילדים מגיל שנה עד גיל 10 שיש להם קושי לעלות במשקל הבן שלך לא אוהב בשר ולכן את צריכה לנסות לתת מזונות המכילים חלבונים ,תנסי דג ,טונה ,לפעמים את יכולה לתת יותר מביצה 1 ביום ,בכל זאת תנסי בולונייז ,עוף במרק ,לזניה עם בשר,המבורגר ...צריך להיות יצירתי ,הייתי מציעה שאם לא הולך לנסות שוב מידי פעם בלי לחץ

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים