כמויות

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

25/12/2011 | 23:41 | מאת: שני

שלום רב! רציתי לשאול בעניין כמויות לתינוק בן10 חודשים 1) כמה מ?ל תמל נחשב לארוחה? 2) כאשר מוסיפים דגנים/ קטניות למרק אז מה הכמות הדרושה של התוספת? כלומר כמה כפות אורז/פסטה/ עדשים צריך להוסיף לארוחת צהריים? 3) אני רוצה להתחיל להחליף בקבוק של אחה?צ ולתת גבינה או יוגורט. במקום. השאלה האם גביע יוגורט מחליף ארוחת בקבוק ? וכמה גבינה לבנה יש לתת שתוכל להחליף ארוחת בקבוק תמ?ל? תודה רבה

בגיל 10 חודשים נפח בקבוק יכול לנוע בין 150 סמ"ק של תמ"ל ל250 סמ"ק בקשר לפחמימות במרק 2-3 כפות אורז או פתיתים או פירה או בטטה ואם זה קטניות 4-6 כפות (אבל על תכניסי רק קטניות את יכולה למשל כף עדשים עם 3 כפות פירה את יכולה בארוחת ביניים במקום בקבוק תמ"ל לתת יוגורט או 2-3 כפות גבינה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים