האם הנקה מספקת בגיל תשעה חודשים?

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

25/12/2011 | 21:51 | מאת: חלי

שלום. בני בן תשעה חודשים, שומר על משקל יפה. אוכל ארוחת פירות, ארוחת צהריים ירקות + בשר+ עדשים/ אורז וארוחת ערב דייסת קוואקר או דייסת אורז עם פרי או ירק. בשאר הארוחות יונק (3 פעמים ביום ועוד פעמיים או יותר בלילה). בשבוע שעבר התברר שהוא אלרגי לחלב- תגובה של פריחה אחרי אכילת קוטג'. שאלותיי הן: א. האם די בהנקה או שהוא רעב, ולכן קם בלילה לאכול? האם החלב הוא עדיין טוב ומשביע? ב. האם לנסות בחודש הבא שוב מוצרי חלב או שצריך לחכות עד גיל שנה? במה כדאי להתחיל? תודה, חלי

26/12/2011 | 10:52 | מאת: חלי

כמה הנקה צריך בגיל הזה, ועד איזה גיל יש משמעות תזונתית להנקה? (מעבר למשמעות החיסונית וכו')

קודם כל על תתני מוצרי חלב עד גיל שנה בקשר להנקה ,תמשיכי זה מצויין ,חלב שלך מזין ואת גם יודעת לתת לו עוד מזונות כך שהתפריט שלו מאוזן אם הוא רעב ,בערב את יכולה לתת אבוקדו או לתת חלב שאוב עם דייסה ולתת לו בכפית את יכולה להמשיך עם 2-3 הנקות עד גיל שנה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים