בן שנה וחצי מעט בררן

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

25/12/2011 | 21:13 | מאת: הילה

שלום, בן שנה וחצי, הפסיק לאכול מטרנה מגיל שנה ואני דיי מסתבכת עם מה לתת לו כדי שיקבל מה שצריך. הוא בררן בירקות ובגיוונים: 8:00- אוכל יוגורט ביו טבעי 11:00- טוסט עם גבינה לבנה וביצה+ סלט מעגבניה ומלפפון(אוכל כשתי כפות מהירקות ולפעמים לא מוכן) 15:00- שתי קציצות+פחמימה(בד"כ פתיתים או פסטה-לא מוכן לגון)+גזר מגורד עם תפוח ומיץ תפוזים סחוט טרי) 19:00- אוכל שני יוגורוט ביו+ שתי כפות קוואקר+בננה השאלה שלי האם התפריט מספיק ומה אני יכולה לתת בערב(כי אוכל ביצה בבוקר) והאם את יכולה להמליץ לי על תוסף וויטמינים בשבילו. אציין שעולה יפה במשקל(12.4 אחוזון 67) סליחה על האורך ותודה

הוא לא נקרא בררן כי עובדה שלפעמים מוכן לאכול ירקות סה,כ אוכל יפה ,בערב את יכולה לתת ביצה מקושקשת או לחם מטוגן או לחם עם חומוס וטחינה או אבוקדו וביצה קשה ובסוף יוגורט בקשר לויטמין לדעתי הוא לא צריך אבל בכל זאת אם הרופא מוכן לתת לך יש ויטמולט בסירופ (יש עוד תרכשיר שנקרא פוליוויט אבל לדעתי אין כעת בביתי מרקחת )

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים