כמות אוכל לתינוק בן 3 שבועות..

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

21/12/2011 | 23:08 | מאת: טל

שלום התינוק שלי בן 3 שבועות. בלידה שקל 3.270 ושוחרר 3.084..כיום לאחר 3 שבועות שוקל 4 ק"ג.. הבעיה העיקרית היא כמויות האוכל..כיום אוכל 100 מבקבוק (חלב אם במשך היום וסימילאק בלילה) העניין הוא שאינו רגוע..כאשר הוא ער הוא מיילל, בוכה, מחפש כל הזמן אוכל, גם אם לפני שעה בלבד אכל. (תמיד מסיים את כל ה 100).אנו מושכים אותו 3 שעות מפני שהרופא אמר לא לתת לו לאכול לפני שתמו 3 שעות כי זה יכול לגרום לו לבעיות גזים קשות ולדלקת בושט.. הוא מאד סובל מגזים- אנו משתמשים בגרייפ ווטר כמה הוא צריך לאכול? כל כמה זמן? אם תוך שעה שוב רעב האם לתת/ לא לתת? איך להימנע מהגזים? עדיין אוכל 8 ארוחות ביום, כלומר כמות של 800 כשבועפל נאמר לנו שאמור לאכול 600 בלבד על פי המשקל. אשמח לתשובה בהקדם, המצב מאד מתסכל. תודה

25/12/2011 | 00:12 | מאת: כוכבי בריגי'ט

עדיין בסדר גמור אם אוכל כל 3 שעות אם המצב בלתי נסבל עם הגזים,תתייעצי עם הרופא ילדים שלך יתכן שהוא צריך לאכול פורמולה שנקראת נוטרמיגן לא הבנתי את המשפט דלקות בושט,האם סובל מרפלוקס?

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים