סוגי סימילאק

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

25/11/2011 | 02:20 | מאת: מירי

שלום רב. רציתי לדעת האם יש הבדל מהותי ומשמעותי בין סימילאק טופ 1 לבין סימילאק אדבנס 1???? בתי הבכורה קיבלה סימילאק טופ 1 וכרגע קיבלתי לבתי השנייה (בת חודש) קופסת דוגמא לסמילאק אדבנס 1, האם אני יכולה לתת לה ?? מאחר והיא אכלה עד כה בקבוק אחד ביום (בשאר היום אני מניקה) של סימילאק טופ 1, האם השינוי הנ"ל אפשרי??

את יכולה לתת ,אין שום בעייה לשנות

01/12/2011 | 09:49 | מאת: מיתר

אני גם ניסיתי לשנות בין הסוגים וזה עשה לקטנה שלי גזים אז השתדלתי הניק כמה שיותר ורק בלילה נתתי לה בקבוק אבל בסוף נתתי את הסימילק הרגיל והוספתי טיפות של גרפווטר להקל על הגזים שלה וזהו.

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים