בן שנה וחצי שאוהב לאכול ביצים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

20/11/2011 | 17:58 | מאת: דורית

שלום רב, בני בן שנה וחצי, בריא, התפתחןת תקינה. הוא מאוד אוהב לאכול ביצים, בכל צורה. במשפחתון בארוחת הבוקר הוא אוכל ביצה ומבקש אחת נוספת וגם בבית בארוחת הערב הוא רוצה ציצה ואם אפשר אז יותר... כמה ביצים מותר לו לאכול ביום? האם יש הגבלה על כמות החלבונים אורק על החלמונים? שמעתי שמותר לאכול אפילו חמישה חלבוני ביצה ביום. האים זה נכון? תודה מראש

מאוד מומלץ לתת כל יום ביצה שלמה ואת יכולה להוסיף עוד חלבון כלומר לבן 1 אבל לא 6 מכוון שזה עומס על כליות

21/11/2011 | 13:50 | מאת: דורית

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים