בתי בת ה7.5 חודשים מסרבת לאכול

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

19/11/2011 | 16:35 | מאת: אמא מודאגת

למומחים שלום. בתי בת 7.5 חודשים מסרבת לאכול מרק פירות ומרק תינוקות ומסרבת לאכול לבד ביד. לא מוכנה לאכול כלום חוץ מהדיסה שלה. סוגרת את הפה, זורקת את הראש אחורה ולא מוכנה- רק חלב בבקבוק מה לעשות?

19/11/2011 | 16:44 | מאת: אמא מודאגת

שחכתי לציין מסרבת ובוכה כשניסיתי לתת לה ירקות מעוכות במזלג

בגיל זה לא תמיד אוכלים עם יידיים ,תעשי מרווח בין ארוחת בוקר בקבוק תמ"ל ותחכי 4 שעות ותנסי פירות בלי לחץ (חצי בננה מהוכה או חצי אגס עם חצי תפוח עץ וחצי בננה תנסי כמה כפיות ואם לא הולך חכי כמה ימים ושוב תחזרי לארוחת פירות רק לא בכוח וכן סבלנות ,הכי חשוב שתהיה רעבה ולכן חי לפחות 4 שעות לאחר בקבוק

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים