תזונה לבן שנה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

18/11/2011 | 22:09 | מאת: יעל

שלום, בני בן שנה וחודש. הוא במשקל תקין לגילו. סדר הארחות שלו: 5:30- 240 סימילאק. 8:00- כריך 9:30- פירות 12:00- מרק 13:30- 180 סימילאק 16:30- מעדן/בננה/עוגיות בסביבות 18:30 אני מנסה לתת לו ארוחת ערב- ברדך כלל אוכל רק כמה ביסים (כריך/ביצה/דייסה) ולא מוכן לאכול יותר. ב-19:15 אוכל בערך 200 סימילאק. אני מרשיגה שארוחת הערב לא מספיקה לו ולכן גם מתעורר בלילה (בלילה אני נותנת לו רק מים, לא סימילאק). איך ניתן לגרום לו לאכול ארוחת ערב מלאה יותר בשביל שילד לישון "על בטן מלאה"? האם התפריט שלו תקין?

התפריט תקין לגילו אם את רוצה שיואכל בערב תני לו ארוחה ב19ולאחר מכן בקבוק ,ב18:30 הוא לא רעב

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים