תזונת תינוקת בת שנה וארבעה חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

13/11/2011 | 11:51 | מאת: איילת

שלום רב, ביתי בת השנה וארבעה חודשים ממעטת לאכול אוכל מוצק. היא ניזונה משלושה או ארבעה בקבוקי מטרנה ביום ובנוסף בגן אוכלת רסק פירות, חצי פרוסה עם גבינה ולעיתים מוכנה לאכול גם ארוחת צהריים ( לא בשרית) הכוללת פתיתים, פסטה או קוסקוס ( גם אז בכמויות קטנות למדיי של כמה כפיות בלבד). בבית היא מוכנה לאכול רק אבוקדו ולעיתים לנשנש ביסקויט או פרוסה קטנטנה. היא מסרבת לטעום בשר, עוף, דגים, ביצים או ירקות. אני מודאגת שהיא לא מקבלת את כל הרכיבים הנחוצים לגוף. אני משתדלת לא לשדר לחץ ולחכות שמשהו ישתנה באופן טבעי אך הזמן עובר והתזונה שלה די לקויה. אציין כי יש לה רק 4 שיניים קדמיות. בנוסף- בתקופה בה אכלה אוכל טחון היא אכלה כמויות לא מבוטלות של מרק עם עוף, ירקות וגריסים וניזונה הרבה יותר טוב מעכשיו. מה עושים?

את צריכה להוריד בקבוקי תמ"ל ,תני 2 בקבוקים 1 בוקר ו1 ערב ותהיה לה יותר סקרנות לאוכל מוצק

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים