אי נוחות במהלך אוכל

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

06/11/2011 | 18:10 | מאת: רנה

שלום רב, בתי בת 5 חודשים ועשרה ימים, ניזונה ממטרנה צימחית (מזה כ3 חוד'),עקב בעיות ביציאות. במהלך השבוע האחרון שמתי לב כי הילדה לא רגועה במהלך האכלה. נראה כי היא רוצה מאוד לאכול אך כאשר אוכלת היא מתקפלת ולפעמים מיללת. יש לציין כי הילדה פולטת הרבה (ייתכן שזה ריפלוקס, אך אין בעיה מבחינת עלייה במשקלה) ממה זה יכול לנבוע ומה עליי לעשות? כמו כן, אם לילדה יש בעית פליטות, האם אני יכולה כבר בגיל זה להוסיף דייסת אורז שתסמיך את המזון שלה (הבנתי שיכול לעזור לבעית פליטות)??? ושאלה אחרונה: ממתי יש לעבור מטעימות למנת אוכל מוצק ביום? בברכה

קחי אותה לרופא המטפל שלך ,יתכן שלא מסתדרת עם חלב סוייה וצריך לתת תחליף חלב מפורק יותר בקשר לארוחות מוצקות אפשר להתחיל בסוף חודש חמישי

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים