שלום רב!

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

01/11/2011 | 11:00 | מאת: טליה

בני בן שנה וחצי ורגיש למוצרי חלב, ולאחרונה גם לא מוכן לשתות מטרנה צמחית לכן רציתי לשאול על דוגמא לתפריט ועל מה חשוב להקפיד על מנת שיקבל את כל הדרוש לו בתזונה תודה מראש!

קודם כל תנסי לשנות טעם את הטעם של מטרנה צמחית : תוסיפי תמצית וניל 1 טיפה או תכניסי 2 כפיות דייסה (דייסת פירות לדוגמא ) או תטחני חתיחת בננה אם לא הולך את צריכה שיקבל סידן ומספיק חלבון לדוגמא מעדן סוייה כריך עם אבוקדו או חביתה או טחינה ופרי צוהריים ארוחה בשרית ארוחת ביניים מעדן סוייה או יוגורט סוייה ארוחת ערב ביצה או טונה וירק ולחם וטחינה עדיין לא מספיק סידן ותתייעצי עם הרופא שלך בקשר לסידן

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים