קורנפלור לבן חודשיים וחצי

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

30/10/2011 | 21:57 | מאת: אני

בני בן חודשיים וחצי. מאחר והוא לא ישן טוב בלילה, נאמר לי שאפשר לתת לו מטרנה לילה טוב או דיסת קורנפלור בארוחה שלפי השינה. (רק פעם אחת ביום). רציתי לדעת האם הדבר אכן אפשרי, בהתחשב בגילו הצעיר, ובכך שהדיסות מיועדות לגיל 4 חודשים ומעלה. כמו כן, יש לציין כי הוא אינו תינוק רזה בכלל.. תודה

ת יכולה לתת קורנפלור רק מגיל 3 חודשים ובנוסף בגיל הזה על תצפי שישן ליילה שלם

31/10/2011 | 12:15 | מאת: מיקי

כדאי לתת מטרנה לילה טוב קורנפלור- היא מתאימה לתינוקות שלא זקוקים להעשרה קלורית.

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים