תזונה בגן - בת 7 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

27/10/2011 | 22:07 | מאת: rio11

יש עניין שמטריד אותי - איה בגן כבר כמעט חודשיים (משעה 8:00-16:00). היא בת 7 חודשים עכשיו. די מההתחלה המטפלות אמרו לי שהחלב שלי לא מספיק לה. תוך איזה שבועיים כבר לא היתה ברירה והיא מקבלת שם גם השלמה של סימילק. סה"כ היא אוכלת בגן (לא בסדר הזה) - *מנת פירות *מנת מרק (לא תמיד מסיימת הכל) *בקבוק שאוב 150-180 מ"ל *בקבוק שאוב 120 מ"ל *סימילק 180 מ"ל (לא תמיד מסיימת אותו). לי זה נשמע המון, אבל המטפלות טוענות שהיא זקוקה לזה. שהחלב שלי לא משביע כמו תמ"ל. שהיא בוכה ורק בקבוק תמ"ל מרגיע אותה. שאלתי האם יש אפשרות שהיא תקבל מנת מוצקים במקום התמ"ל, אבל המטפלת אמרה שהיא עוד צעירה וזקוקה לזה, ושיש בגן ילדים מעל גיל שנתיים שעדיין אוכלים בקבוק תמ"ל. מבחינתי זה המון זמן, האם ככה זה? אי אפשר מתישהו להפסיק עם התמ"ל ולתת מוצקים? מה דעתכן? האם זה שלב שבקבוק שאוב לא ממש משביע? (ברור לי שאם היתה איתי בבית ורק יונקת אז ההנקה+מוצקים היו מספיקים לה יפה בלי שום תמ"ל). העניין שהיא מקבלת תמ"ל לא מפסיק להטריד אותי... אוף!

זה בסדר גמור שממשיכה לקבל חלב אם או תמ"ל ,היא עדיין צעירה מכוון שהיא בגן ואת לא יודעת מה קורה ,זוהמצב לפעמים לאחר ארוחה מוצקה בגן משלימים עם תמ"ל על תדאגי עם הזמן תוכל פחות תמ"ל כלומרק בקבוק בוקר ובקבוק ערב

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים