ילדה בת 6 שאוהבת לאכול בכמויות גדולות

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

26/10/2011 | 13:17 | מאת: ט

שלום, הבת שלי בת שש, גבוהה - משקל נורמלי. הבעיה היא שהיא אוכלת המון וכל הזמן רעבה, אני לא רוצה שהיא תשמין, האם עלי לתת לה לאכול כל הזמן שמבקשת? או שאני צריכה להגביל אותה (קשה לי להגיד לה לא) אבל היא כל הזמן רוצה לאכול. אני גם מפחדת שאם אני מגבילה אותה - היא תתחיל לאכול בסתר וכך תשמין. תודה א

את צריכה לעשות סדר עם הארוחות בבוקר כך שהילדה תוכל ארוחת בוקר ארוחת גן או בית ספר ארוחת צוהריים ארוחת ביניים ארוחת ערב אבל גם אתם ההורים צריכים לאכול איתה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים