תזונת תינוקת בת חודש

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

25/10/2011 | 09:51 | מאת: אורית

שלום, בתי בת חודש. במהלך חודש זה ניסיתי להניק אך לבסוף וויתרתי משום שפשוט לא הצלחתי וזה גזל ממני מחיר נפשי כבד מידי. כרגע אני עדיין שואבת לה אבל אני מעוניינת להעביר אותה לתמ"ל. ניסיתי סימילאק וזה התחיל לעשות לה גזים בערב אני תוהה האם עם כל התמל"ים זה ככה? מה עלי לעשות?

25/10/2011 | 15:34 | מאת: ד"ר בתיה וייס

גזים שכיחים מאוד בגיל זה ללא קשר לפורמולה ספציפית.

26/10/2011 | 09:06 | מאת: אורית

להמשיך כרגיל עם התמ"ל? דבר נוסף, כיצד יש לתת תמ"ל אני מתכוונת לטמפ'. האם לחמם או להגיש בטמפ' החדר? כל כמה שעות מומלץ להאכיל כי שמעתי שכדאי לשמור על מרווח של 4 שעות בין לבין זה נכון?

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים