בן תשעה חודשים מסרב לאוכל מוצק

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

24/10/2011 | 21:11 | מאת: ענת

שלום, בני הינו בן תשעה חודשים, וניזון מתמ"ל בבקבוק. אנו מנסים להציע לו אוכל רגיל, אך הוא מסרב בתוקף לאכול כל דבר אשר אינו במרקם חלק לחלוטין (אפילו גבינה עם מלפפון מגורר או עגבניה מרוסקת הוא מסרב לאכול). האם זה תקין? באיזה גיל חייבים להתעקש על אוכל מוצק ולא טחון לחלוטין?

תני לו מזון טחון ותתקדמי לעט ולדוגמא תני לו לאכול עוגיה בהשגחה ותיראי אם מוכן וכך תקדמי את יכולה לתת פירה עם בשר טחון ולהתקדם עם תפו"א מהוך תתקדמי בהדרגה ובלי לחץ תני לו לאכול כל 4 שעות על מנת שאם תיתני מזון חדש הוא יסכים לנסות

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים