אני דחוף צריך עזרה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

24/10/2011 | 14:40 | מאת: יוני

שלום אני יוני אני בן 12.9 גובהי הוא 1.65 והמשקל שלי הוא 62 ק"ג יש לי חזה די גדול ואני מכניס את הבטן מכיוון שאני מתבייש במראה שלי אבל יש לי בעיה אני מאוד אוהב מתוק ואני מאוד אוהב את המראה הזה של ההשמנה אני פונה אליכם כדי שתעזרו לי לדעת אם אני בעודף ומשקל ומה לעשות בתודה מראש יוני

לך לרופא שלך וישקול אותך וימדוד לך גובה וימליץ על פעילות גופנית ואם יגיד שאתה צריך הדרכה ,הוא ישלך אותך לדיאטנית שתאזן אותך

26/10/2011 | 13:14 | מאת: t

שלום, הבת שלי בת שש, גבוהה - משקל נורמלי. הבעיה היא שהיא אוכלת המון וכל הזמן רעבה, אני לא רוצה שהיא תשמין, האם עלי לתת לה לאכול כל הזמן שמבקשת? או שאני צריכה להגביל אותה (קשה לי להגיד לה לא) אבל היא כל הזמן רוצה לאכול. אני גם מפחדת שאם אני מגבילה אותה - היא תתחיל לאכול בסתר וכך תשמין. תודה א

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים