אוכל תינוק בן 6 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

24/10/2011 | 09:59 | מאת: אמא

בוקר אור, עד היום היינו בשלב הטעימות שבו סדר ההאכלה שלו היה: 1) בקימה - בקבוב תמ"ל 2) אחרי שנת הבוקר טעימות (שכבר מזמן הפכו להיות יותר כמו ארוחה שלמה, כי הוא פשוט לא מוכן להפסיק לאכול). 3) אחרי כ- שעה/ שעה וחצי שוב בקבוק תמ"ל 4) אחרי שנת הצהריים - בקבוק תמ"ל 5) אחרי כשעה - טעימות. 6) לפני שנת הערב - שוב תמ"ל. אני הכנסתי אותו השבוע לגן ושם נותנים לתינוקות לאכול 2 ארוחות (אחת פירות ואחת ירקות). האם זה מוקדם מידי לוותר על הבקבוק בסעיף 3, ובמקומו להוסיף עוד ארוחה? ואם כן, אז האם כדאי להמשיך עם ה"טעימות" של הערב? או לוותר עליהן בכלל? יש לי הרגשה שהוא אוכל יותר מידי, כי הטעימות כבר הופכות לארוחות שלמות והוא בנוסף מקבל גם בקבוקים כמו פעם בלי הטעימות..

24/10/2011 | 22:10 | מאת: אמא

שכחתי לציין: כך בקבוק הוא אוכל 210 ולרוב מסיים אותם (ולעיתים אף מתעצבן כשנגמר האוכל)....

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים