תזונה לתינוקת בת 8 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

23/10/2011 | 19:50 | מאת: מיכל

שלום, בתנו בת 8 חודשים ויש לנו הרבה התלבטויות לגבי התזונה שלה: - כמה ארוחות סה"כ צריכות להיות ביום של בקבוק (סימילאק) + מוצקים? - כיום היא מקבלת 2 ארוחות מוצקות, מתי כדאי לעבור ל-3? - מהו הרכב ארוחות מוצקות מומלץ ליום? - מה כדאי לתת לפני השינה ארוחה או סימילאק? - כמות הסימילאק המומלצת בארוחה עד גיל שנה היא 180 מ"ל אבל יש ארוחות שנראה כי היא לא שבעה, האם ניתן להגדיל את הכמות? נודה לעצתכם, מיכל

5-6 ארוחות ליום אם רוצה יותר מ180 סמ"ק תמ"ל תיתני ולכי לפי הרעב שלה את יכולה להוסיף לפני בקבוק תמ"ל בארוחת ערב אבוקדו עם פנים של עגבניה או שוב ארוחה של מרק ההרכב של ארוחות מוצקות היא ארוחת פירות וארוחה נוספת של ירקות עם תפו"א או בטטה ועוף או הודו

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים