תזונת תינוק בן שנה ו4

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

20/10/2011 | 18:56 | מאת: שירי

הילד שלי בן שנה ו-4 , תמיד היה מתחת לאחוזון, היום הוא שוקל בסיבות 9 קילו. סה"כ הוא אוכל יפה, הוא לא אוכל תמ"ל רק כשהוא קם בלילה . הןא רגיש לחלב . התפריט שלו , בבוקר כשהוא קם הוא שותה 60 מ"ל שוקו סויה ובגן אוכל ב8:30 סנביץ' וירקות, צהריים מנת בשר+פחמימה, ב4 מעדן סויה, בערב לרוב הוא רוצה לחם עם נקניק לפעמים אוכל חביתה או פשטידת ירקות אבל בעיקר לחם עם נקניק וחומוס זה מה שהוא אוהב ואוכל בתיאבון!!! זה בסדר לאכול הרבה לחם, נקניק או חומוס? הוא רוצה חומוס כמעט עם כל דבר.. האם הוא אוכל כמו שצריך?

סה,כ בסדר גמור ,תוסיפי כל יום ביצה וחסרה עוד מנת סידן בקבוק חלב סוייה או תמ"ל צמחית (אם לא קם בליילה )

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים