הזנת תינוק גיל 5 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

18/10/2011 | 22:33 | מאת: עדן

שלום , בני בן 5 חודשים ושוקל 7.5 קילו (בסביבות אחוזון 75 ) . אני ממש מבולבלת לגביי התחלת טעימות . נתתי לו בינתיים טעימות של בטטה ובננה ואבוקדו . רק שבטיפת חלב כל פעם משנים הנחיות , לאחרונה רופא שלהם אומר שמותר לתת ביצים , דגים , כמעט הכל חוץ ממוצרי חלב בגיל כזה , ממש הייתי בשוק . מה ההנחייה בעצם ? לא נראה לי שאתן דברים כאלו בגיל כזה . ומה לגביי דייסות , הבאתי לו פעמיים דייסת אורז בלילה דלילה חשבתי שככה לא יקום בלילה אך לא עזר . האם יש טעם בדייסות או שזה קלוריות מיותרות ? האם מותר רק דייסת אורז וקורנפלור או שגם דגנים נניח ?

ההנחיות שיצאו לפני 2-3 שנים הן להתחיל טעימות מגיל 4 חודשים הכל כולל ביצים וגם טעימות של חלב ,שוב הן טעימות ולא ארוחות בקשר לדייסות את יכולה לתת אורז ,קורנפלור ובערב את יכולה לתת תמ"ל עם דייסת קורנפלור

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים