האכלת תינוק בן חודש

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

18/10/2011 | 15:45 | מאת: איילה

שלום רב. יש לי תינוק בן חודש ושבוע ואינני מניקה אלא מאכילה מבקבוק כל 4 -3.5 שעות בהתאם להנחיות . אך כעבור 4 שעות בין ארוחה לארוחה תינוק בדרך כלל יושן . וכאשר הוא מתעורר ככל הנראה מרעב ועד שהוא מקבל אוכל הוא צורך במשך 10 -15 דקות משום שהכנת הבקבוק לוקחת זמן . השאלה שלי האם סיטואציה כזו היענות לא מיידית לצרכים יכולה לפגוע בקשר או ליצור בעיות תקשורת אחרות . ולכן כדי להתחיל לאכיל אותו לפני הזמן כלומר לפני שזה מגיע לבכי עז? תודה

לא קורה כלום אומנם תתארגני אם את יודעת שהוא אוכל כל 3-4 שעות תכיני כל פעם בקבוק לדוגמא ב15:30 על מנת שלא יבכה ,את יכולה לתת לו לאכול בטמפרטורת החדר

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים