תינוקת בת 8 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

16/10/2011 | 18:16 | מאת: נטעלי

שלום , בתי בת 8 חודשים וחצי (מתוקן 7.5) אוכלת שתי מנות של יים , אחת של פירות והשניה של מרק שאני מוסיפה לכל המרק שתי כפות קווקאר . אני לא יודעת מה הכמויות של המוצקים, אני יודעת שלא הרבה. כמה שאלות : האחת היא במנת הפירות ,האם זה בסדר לשים חצי אבוקדו עם אגס? כמו כן, איך להעשיר לה את המוצקים? כמה זה כמות נורמלית ? האם להוסיף עוד מנת מוצקים? ואיך נותנים לטעום ביצה ואיזה חלק מהביצה. 4 שעות אחרי המרק היא אוכלת בקבוק , סה"כ 3 בקבוקים ביום . היא לא ממש מבקשת אוכל אני מציעה לה. בתודה מראש.

16/10/2011 | 18:27 | מאת: נטעלי

לפעמים אני נותנת מנת פירות של אגס תפוח וקצת מלון . אני לא רוצהלהוסיף בננתה בגלל שהיא סובלת מעצירויות

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים