תמל לתינוקת

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

15/10/2011 | 20:59 | מאת: אירנה

שלום רב, בתי בת חצי שנה בהנקה מלאה במהלך החודשיים האחרונים מנסים להעביר אותה לסימילאק אבל בכל פעם נכנעים לעקשנות שלה וחוזרים להנקה מלאה בפעמים המעטות שהיא הסכימה לאכול מהתמל אז פעם אחת היה הקאות ממטרנה ואדמומיות מסימילאק בצוואר (כמו עננים) הייתה פעם בודדת שלקחה סימילאק ללא תופעות מאז מסרבת ...לי באופן אישי מאוד קשה עם עניין ההנקה ואני מאוד רוצה להעביר אותה לתמל איך עושים את זה אודה לתשובתך

אם את רוצה להפסיק הנקה את צריכה להיות מאוד עקבית ולא לוותר 2-3 לילות לבנים ואז תוכל רק תמ"ל ,יתכן שרגישה לחלבון חלב פרה בגלל התגובה ולכן תייעצי עם הרופא ילדים

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים