עודף משקל לתינוקת בת 10 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

12/10/2011 | 22:10 | מאת: דפנה

ערב טוב, בתי בת 10 חודשים, בטיפת חלב אמרו שהיא באחוזון 97. הגובה שלה 74 ס"מ, ומשקל 10,800 (מתפתחת יפה לגילה, כל הזמן בתזוזה). נולדה במשקל 3,400. מאז הביקורים הראשונים שלי בטיפת חלב הוזהרתי שהיא מגיעה לאחוזונים גבוהים של עודף משקל וניסית לשמור על התזונה שלה. הסדר יום שלה: 6:30 סימילאק 150 9:30 פירות (כ-150 עד 180) 12:30 ירקות + מנת בשר (כ-180) 15:30 דייסה / סימילאק 150 18:00 סימילאק 180 1. מה לא נכון בתפריט שלה? 2. כיצד ניתן לשפר? 3. האם זה נכון לעשות דיאטה בגיל כזה מוקדם? 4. האם להחליף את הארוחה של 6:30 ב"גיל" או "אשל". 5. כשאני עושה לה ארוחת פרות אני טוחנת תפוח מנגו ואפרסק (קטנים) בסביבות ה150 -180) האם זוהי ארוחה גדולה מידי?? היא לא מסיימת הכול... חשוב לציין שאני לא נותנת לה אוכל בין הארוחות ומאוד מקפידה על שעות קבועות וארוחות מסודרות. אני יודעת שזה המון שאלות, אשמח אם תוכלו לייעץ ולעזור לי!

כפי שאמרת לא עושים דיאטה בגיל הזה ,היא גדולה וזה לא אומר שתהיה גדולה כשי תהיה יותר בוגרת ,את צריכה לשמור על תזונה נכונה ואת עושה נכון ,ארוחה של 18:30 את יכולה לתת גיל או גבינה וגם יש ארוחה עם דייסה את לא צריכה את יכולה לתת תמ"ל בלי דייסה כל השאר מצויין

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים