תזונת תינוק בן 5.5 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

11/10/2011 | 20:41 | מאת: יעל

שלום, בני בן 5.5. חודשים ניזון מתמ"ל כ 5 ארוחות ביום (150-180CC). עד עכשיו נתתי לו טעימות של פירות וירקות (סוג אחד בכל פעם, כ 2 כפיות) . כעת יש לי מספר שאלות: 1. איך אני עולה בכמות של הפירות וירקות עד שאני מגיעה למנה שלמה? 2. כמה זה מנה ב CC? 3. אם בני אוכל כ 30CC פירות או ירקות, האם באותה הארוחה אני צריכה להשלים לו אם תמ"ל? תודה מראש.

מכוון שהן רק טעימות צריך להשלים עם תמ"ל מנה של פירות וכבר בסוף חודש 5 אפשר ארוחת פירות ומרק ,ארוחת פירות יכולה לנוע בין 120-170 סמק בגיל הזה את צריכה להתקדם

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים