בן שנה ולא אוכל אוכל מוצק

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

11/10/2011 | 06:38 | מאת: סוזי

שלום הבן שלי בן שנה ויש לו רק 7 שיניים. הוא לא אוהב אוכל מוצק. אני מנסה לתת לו ירקות או פירות טחונות או מרק הוא בקושי אוכל. הוא ניזון מבקבוק. לפני השינה אני מוסיפה לו בבקבוק 240 מ"ל עוגיה ביחד עם הסימילק. הוא אוהב לאכול לבנה ויוגורט ביחד אבל חוץ מזה הוא כמעט ולא אוכל כלום. מה לעשות????

הוא צריך בקבוק תמ"ל בוקר וערב ולא יותר בין לבין הוא צריך אוכל תתחילי לפתוח פארים של 4 שעות בין הארוחות ועל תיתני טחון תני לו מוצקים לדוגמא תפו"א מהוך עם קציצה מפוררת ותיתקדמי בהדרגה עם סבלנות ואם את לא מצליחה פני לדיאטנית ילדים בק"ח שלך שתסדר לך את האוכל

12/10/2011 | 07:53 | מאת: סוזי

תודה רבה!

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים