מעבר למוצקים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

06/10/2011 | 07:23 | מאת: מרינה

שלום. תינוקת שלי בת 5 חודשים.התחלנו טעימותבגיל 4 חודשים.האם זה בסדר להחליף לה ארוחה ב-130 גרם ירקות ולהשאר עם 3 בקבוקים תמ"ל.(סה"כ מגיעה ל4 ארוחות ביום). היא כבר מסוגלת לסיים כ-130 גרם ירקות.שאלה נוספת היא,במקרה ואני מחליפה לה ארוחה אחת בירקות , איך להעשיר לה את הארוחה בקלוריות , הרי לירקות אין כמעט קלוריות . תודה מראש

בעיקרון ארוחת ירקות עם בשר יש לתת רק בסוף חמישי ואם כבר התחלת את חייבת להכניס עוף או הודו , בלי בשר עדיין לא יכול להחיליף בקבוק תמ"ל מכוון שאין חלבונים בירקות

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים